Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

Rezultate proiect

TENTINDELE PIETEI SI PROCEDURA DE NOTIFICARE A SUPLIMENTELOR ALIMENTARE IN CONDITIILE PANDEMIEI DE COVID 19

INDICELE GLICEMIC IN PAINEA AGLUTENICA

TESTAREA ACTIVITATII ANTIMICROBIANE A DIFERITILOR AGENTI NATURALI DE CONSERVARE

STANDARDIZARE ISO PENTRU PRODUSELE STUPULUI

OVAZUL - CEREALA SPECIALA IN PANIFICATIE

METODA RAPIDA DE AUTENTIFICARE A ULEIULUI ESENTIAL DE LAVANDA

MIGRAREA GLOBALA DE COMPONENTI - CARACTERISTICA ESENTIALA IN VEDEREA INTRODUCERII PE PIATA A MATERIILOR DIN PLASTIC DESTINATE CONTACTULUI CU ALIMENTELE

PRODUSE REALIZATE IN STATIA EXPERIMENTARII PILOT PROCESARE CARNE

INGREDIENT FUNCTIONAL DIN DESEURI DE MORCOVI

FRAUDA ALIMENTARA

FAINA DIN SUBPRODUSE VINICOLE

MAIA NATURALA IMBOGATITA IN COMPUSI FENOLICI SI INSULINA

MENTIUNI DE SANATATE SI PROMOVAREA SUPLIMENTELOR ALIMENTARE CERCETARE - INDUSTRIE - CONSUMATORI

ANALIZA TERMICA PRIN TEHNICA DSC SI APLICATII ALE ACESTEIA IN STIINTA ALIMENTELOR

COMERCIALIZAREA LEGALA A PRODUSELOR ALIMENTARE PE BAZA DE CANEPA

ULEIURI VEGETALE, INTREBUINTARI SI PROPRIETATI

EFICACITATEA PROCESULUI INDUSTRIAL DE MORARIT PANIFICATIE ASUPRA CONTAMINARII CU MICROTOXINE A CEREALELOR SI ALIMENTELOR PE BAZA DE CEREALE

EVALUAREA NIVELULUI DE ACRILIMIDA DIN PAINE, BISCUITI SI ALTE PRODUSE SIMILARE SI STABILIREA UNOR MASURI DE REDUCERE A ACESTUIA

Dezvoltare de produse alimentare cu potențial funcțional utilizând subproduse rezultate din alte ramuri ale industriei alimentare și materii prime neconvenționale

Conferinta - rezultatele comunicarilor

CATALOG DE PREZENTARE A EXPERTIZEI IN DOMENIUL AGROALIMENTAR

BROSURA NUTRITIE SI TEHNOLOGII ALIMENTARE

BROSURA CONSERVARE SI SIGURANTA ALIMENTARA

Afis conferinta integritatea alimentului

Afis proiect expertal

afis workshop transfer de expertiza agroalimentara

Pliant proiect expertal romana

Pliant proiect expertal engleza

Mapa documente