Proiect cofinantat din Fondul European pentru Dezvoltare Regionala (FEDR) prin Programul Operational Competitivitate 2014-2020
Proiect cofinantat din Fondul European pentru Dezvoltare Regionala (FEDR) prin Programul Operational Competitivitate 2014-2020
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
https://www.roaliment.ro/stiri-industria-alimentara/ingredients-show-filmul-singurului-eveniment-b2b-din-romania-dedicat-ingredientelor-alimentare-ziua-1/
https://www.roaliment.ro/stiri-industria-alimentara/incdba-iba-bucuresti-va-participa-in-perioada-11-12-octombrie-2018-la-cea-de-a-doua-conferinta-intitulata-ingredients-show-eveniment-care-se-va-organiza-la-sibiu-hotel-ramada/
http://www.brutarul.ro/ro/stiri/1783-conferin%C8%9Ba-integritatea-alimentului-%C8%99i-simpozionul-anual-asmp,-30-31-august,-bucure%C8%99ti.html
Citeste mai mult
http://www.roaliment.ro/evenimente/importanta-cercetarii-pentru-asigurarea-integritatii-lantului-alimentar/
Citeste mai mult
http://www.roaliment.ro/evenimente/23-august-termenul-limita-pentru-inscrierea-la-conferinta-integritatea-alimentului/
Citeste mai mult
http://www.roaliment.ro/cercetare/sorin-cimpeanu-rector-usamv-bucuresti-discutat-cu-presedintele-francez-despre-importanta-cercetarii/
Citeste mai mult
Noi solutii tehnologice pentru produse alimentare de calitate, Interviu Nastasia Belc, Ziarul Delta
Citeste mai mult
Nastasia Belc (IBA): „Numai calitatea buna a produselor va face ca un procesator sa reziste pe piata romaneasca si sa acceada la cea europeana”
Citeste mai multCu ocazia “Zilei Mondiale a Alimentatiei” IBA Bucuresti a organizat un eveniment de prezentare a expertizei institutului în cadrul proiectului EXPERTAL “Valorificarea expertizei în cercetarea agro-alimentară prin transfer de cunoştințe către mediul privat în vederea obținerii de produse alimentare sigure şi optimizate nutrițional”, proiect finanțat din fonduri structurale europene.
Citeste mai multIn editia de Martisor a Info Nitech avem bucuria si onoarea de a va prezenta o adevarata Doamna, energica si puternica, eleganta si calda în acelasi timp. Doamna Nastasia Belc este specialist in chimia alimentului, inginer, profesor și manager al singurului Institut National in domeniul alimentatiei din Romania. Mai multe ipostaze, acelasi om … un om care pune pasiune si placere in munca lui si pentru care fecare zi petrecuta in cadrul Institutului de Bioresurse Alimentare reprezinta “o stare de bine, o sarbatoare”. Va invitam sa cititi pe larg interviul cu doamna Belc in paginile 2-3 ale publicatiei noastre.
Citeste mai mult“Valorificarea expertizei in cercetarea agroalimentara prin transfer de cunostinte catre mediul privat in vederea obtinerii de produse alimentare sigure si optimizate nutitional” – EXPERTAL
Citeste mai mult“Valorificarea expertizei in cercetarea agroalimentara prin transfer de cunostinte catre mediul privat in vederea obtinerii de produse alimentare sigure si optimizate nutitional” – EXPERTAL
Citeste mai mult (PDF)