Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

Obiective

Columnize item sample content

OBIECTIV GENERAL

Proiectul are ca obiectiv general valorificarea expertizei obtinuta prin cercetare a IBA Bucuresti in domeniul calitatii alimentelor – senzoriale, igienice, tehnologice, nutritionale si etice – prin transferul de cunostinte catre mediul economic privat in vederea obtinerii de produse alimentare sigure si optimizate nutritional.

Acest obiectiv va fi realizat, pe parcursul celor cinci ani, prin intermediul a 2 obiective strategice:

  • Furnizarea (acordarea) accesului intreprinderilor din domeniul industriei alimentare la facilitatile de cercetare ale IBA Bucuresti si furnizarea de expertiza in domeniu
  • Dezvoltarea de de solutii inovative pentru obtinerea de produse si tehnologii alimentare noi, sigure si sustenabile identificate de catre colaboratorii IBA ca fiind cerute de piata

OBIECTIVE SPECIFICE

Obiectivele specifice proiectului sunt:

  • Promovarea ofertei de servicii de cercetare a IBA;
  • Incurajarea companiilor de a solicita asistenta tehnica si consiliere privind posibilitati de colaborare cu IBA;
  • Promovarea ofertei IBA prin evenimente tematice si intalniri individuale;
  • Rezolvarea unor probleme punctuale ale industriei prin contracte subsidiare;
  • Formularea de contacte de colaborare de cercetare la solicitarea industriei;

Implementarea proiectelor aprobate si mentinerea unui mediu prielnic colaborarii intre IBA si colaboratorii privati.