Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

Evenimente

Workshop “Servicii de cercetare adaptate regulamantelor Uniunii Europene in domeniul calitatii produselor agro-alimentare.”

Bucuresti, 27 martie 2018

Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA Bucuresti, organizeaza pe 27 martie 2017 workshop-ul intitulat “Servicii de cercetare adaptate regulamantelor Uniunii Europene in domeniul calitatii produselor agro-alimentare.”

La acest eveniment vor fi prezentate principalele analize pentru industria alimentara
pe care institutul nostru le efectueaza in mod curent si care decurg ca obligatii din
implementarea regulamantelor europene.

 

Agenda workshop

 

 

Conferinta  “Integritatea Alimentului”

Bucuresti, 30-31 August 2017

Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA Bucuresti, impreuna cu Asociatia Specialistilor din Morarit si Panificatie din Romania si USAMV Bucuresti, Facultatea de Biotehnologii, organizeaza in perioada 30-31 August 2017, Conferinta cu titlul “Integritatea Alimentului”.

Evenimentul se va desfasura in Aula mare a Facultatii de Biotehnologii din cadrul USAMV Bucuresti si va fi organizat in cadrul proiectului EXPERTAL si cu sprijinul proiectului PN 16 46 04 02 din Programul Nucleu Nutrisan.

Program Conferinta

Galerie foto eveniment

Raport conferinta

 

Transfer de expertiza agroalimentara IBA in regiunea NORD EST

Municipiul Onesti, Jud. Bacau, 28 iulie 2017

In data de 28 iulie 2017 se va desfasura ultimul eveniment tematic cu titlul “Transfer de expertiza agro-alimentara in Regiunea Nord-Est”, la sediul SC Panimon din orasul Onesti, Judetul Bacau. Cel de-al patrulea workshop din cadrul proiectului EXPERTAL va promova expertiza IBA Bucuresti intreprinderilor din sectorul alimentar, in cadrul acestuia existand atat o sesiune plenara cat si o sesiune de lucru in care va fi incurajat dialogul cercetare-industrie.

Program workshop

Galerie foto eveniment

 

Transfer de expertiza agroalimentara IBA in regiunea SUD EST

 Tulcea, 18-19 Mai

Cel de-al treilea eveniment tematic cu titlul “Transfer de expertiza agro-alimentara IBA in Regiunea Sud – Est” organizat de IBA Bucuresti, va avea loc in perioada 18-19 mai la Hotel Delta, Tulcea. Planificat pe 2 zile, evenimentul va cuprinde atat sesiuni plenare si sesiuni de discutii individuale cat si o vizita la una din intreprinderile de panificatie din Regiunea de Sud – Est.

Program workshop

Galerie foto eveniment

Raport eveniment Tulcea

Transfer de expertiza agroalimentara IBA in regiunea CENTRU

 Sf. Gheorghe, 28 Aprilie 2017

In data de 28 Aprilie 2017, IBA Bucuresti organizeaza in parteneriat cu clusterul AGROFOOD (http://www.agrofoodcovasna.ro) din zona Centru, al doilea eveniment tematic cu titlul „Transfer de expertiza agro-alimentara IBA in regiunea Centru”. Workshop-ul va avea loc la sediul ASIMCOV din Mun. SF. Gheroghe, Jud. Covasna si va fi organizat pe doua sesiuni: o sesiune plenara si o sesiune pe grupuri de lucru unde se vor identifica nevoile tehnologice ale partenerilor industriali prezenti precum si posibilitatile de transfer de cunostinte de la IBA catre acestia. La acest eveniment vor participa experti din cadrul IBA Bucuresti precum si intreprinderi din sectorul alimentar din zona Centru, membre in Clusterul Agrofood.

Program Workshop

 Galerie foto eveniment

Raport eveniment

 

Transfer de expertiza agroalimentara in regiunea SUD MUNTENIA

Izvoarele, 23 Februarie 2017

IBA Bucuresti organizeaza in data de 23 Februarie 2017, la primaria localitatii Izvoarele, judetul Prahova, primul eveniment tematic cu titlul “Transfer de expertiza agro-alimentara IBA in regiunea Sud-Muntenia”.
La acest acest eveniment vor fi prezenti experti din cadrul IBA Bucuresti precum si membri din Grupul de Actiune Locala (GAL) Plaiurile Ramidavei.

Program workshop

Galerie foto eveniment

Raport eveniment Prahova